Întrebări Frecvente - Red Sevens 777

1. Care este vârsta minimă de participare la jocurile de noroc?

Conform Ordonanței de urgență nr. 77/2009, participarea minorilor la orice tip de jocuri de noroc este strict interzisă. De asemenea, accesul persoanelor minore în incinta sălilor de jocuri de noroc nu este tolerat de lege.

2. Este necesară prezentarea unui act de identitate în sălile de jocuri de noroc?

Este recomandat să aveți mereu asupra dumneavostră un act de identitate. Ne rezervăm dreptul de a solicita verificarea unui act de identitate pentru siguranța și protecția minorilor.
În cazul unui premiu din cadrul campaniilor publicitare, se va cere obligatoriu prezentarea unui act de identitate pentru înmânarea câștigului.

3. Se permite accesul în incinta locaţiilor în care se desfăşoară activităţi de jocuri de noroc persoanelorautoexcluse şi indezirabile?

Nu. Conform Ordonanței de urgență nr.82 din 5 octombrie 2023 Articolul 15^1 Organizatorii de jocuri de noroc sunt obligaţi nu permită accesul în incinta locaţiilor în care se desfăşoară activităţi de jocuri de noroc persoanelor autoexcluse şi indezirabile care se regăsesc în baza de date privind persoanele autoexcluse şi indezirabile, creată, gestionată şi actualizată permanent de către O.N.J.N., bază de date la care organizatorii de jocuri de noroc au acces în timp real. 

4. Cum pot deveni membru VIP?

Pentru a putea beneficia din plin de experiența completă RedSevens, puteți aplica pentru cardul VIP în toate sălile noastre de jocuri. Colegii noștri se vor ocupa de înscrierea dumneavoastră. După ce completați formularul de înscriere cu datele dumneavoastră personale, cardul VIP va fi emis pe loc în incinta sălii de jocuri în care l-ați solicitat. Un act de identitate valabil va fi necesar înscrierii.

5. Cum procedez în cazul unui câștig?

Câștigurile se ridică pe loc din sala respectivă. În cazul unui premiu din cadrul campaniilor publicitare, se va cere obligatoriu prezentarea unui act de identitate pentru înmânarea câștigului.
Conform prevederilor Codului Fiscal (CF), câștigurile care depășesc suma de 600 RON într-un interval de 24 de ore, se va impozita cu 10% pentru rezidenții României.
Cetățenii străini vor fi impozitați cu 16% pentru orice câștig din campaniile publicitare.

6. Cum pot participa la campaniile publicitare?

Toți jucătorii înregistrați la noi cu un card VIP pot participa la aceste campanii.
De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe paginile noastre de Facebook unde veți fi la curent cu toate noutățile.

7. Ce tipuri de aparate pot găsi în sălile de jocuri?

Vă punem la dispoziție aparate de joc de ultimă generație de la producătorii de top: EGT, IGT, Novomatic, Casino Technology și Merkur.